Vuokraa auto

Autoiluvinkkejä.pdf

Autovuokraamoja on monia, ja joskus voi olla vaikea nähdä eroja niiden erilaisten vakuutusten välillä. Me olemme tehneet yhteistyötä Avis Autovuokraamon kanssa vuosia, ja tiedämme että heidän autonsa ovat uusia ja hyviä ja heillä on ennen kaikkea hyvät vakuutukset.

Jos haluat vuokrata auton, ota meihin yhteyttä niin teemme puolestasi varauksen Avikselle. Auto tuodaan hotellillesi haluamanasi päivänä, ja kun on aika palauttaa auto, voit vain pysäköidä sen ja jättää avaimet hotellisi vastaanottoon. Autonvuokra maksetaan suoraan Avikselle luottokortilla. Noutaessasi autoa, tulee sinulla olla mukana ajokortti, luottokortti ja passi. Päivän vuokra tarkoittaa 24 tuntia.

Lisätietoja autonvuokrauksesta ja hinnoista saat Tjäreborgin oppailta. Autamme mielellämme myös antamalla hyviä vinkkejä retkikohteista, jotta saisit autonvuokrauksesta kaiken mahdollisen irti. Avis-auton vuokraajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Aja varovasti ja mukavia ajoretkiä!

Kahdella pyörällä
Jos haluat kierrellä saarta kaksipyöräisellä menopelillä, voit vuokrata polkupyörän tai mopon kauttamme. Teemme yhteistyötä tunnetun Moto Pilot -vuokraamon kanssa.